tromaktiko: Λαθροθήρες κυνηγούσαν παράνομα αγριογούρουνα

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Λαθροθήρες κυνηγούσαν παράνομα αγριογούρουνα



Στα παλιά τους τα παπούτσια έγραψαν την απαγόρευση της κυνηγετικής δραστηριότητας που ισχύει... αυτή την περίοδο δυο Έλληνες λαθροκυνηγοί, οι οποίοι μάλιστα κυνηγούσαν αγριογούρουνα μέσα στη νύχτα στο Ζαγόρι της Ηπείρου τυφλώνοντάς τα με προβολείς για να τα σκοπεύουν ανενόχλητοι!

Θηροφύλακες της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου που παρακολουθούσαν διακριτικά την περιοχή μετά από πληροφορίες που είχαν για παράνομο κυνήγι, έπιασαν στα πράσα τους δυο δράστες και τους συνέλαβαν στον κάμπο των Ασπραγγέλων του Ζαγορίου. Τα όπλα και οι προβολείς τους κατασχέθηκαν, οι λαθροθήρες παραδόθηκαν στην Αστυνομία και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη άσκηση θήρας κατά τη διάρκεια της νύχτας, άσκηση θήρας σε περίοδο απαγόρευσης και παράνομη χρήση μέσων διευκόλυνσης της θήρας.

*** Μελισσοκόμος με… ξένες κυψέλες έγινε ένας 47χρονος στα Χανιά! Τα 67 μονά μελίσσια αξίας 10.000 ευρώ που είχε κλέψει την περασμένη Κυριακή από αγροτική περιοχή του δήμου Πλατανιά όπου τα είχε στήσει ο 30χρονος ιδιοκτήτης τους, βρέθηκαν στο δικό του χωράφι στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας κατά τη διάρκεια έρευνας που έκαναν άνδρες του τοπικού τμήματος και του ΤΑΕ. Σε βάρος του 47χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ οι κλεμμένες κυψέλες επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!