tromaktiko: Πάτρα: Εφοδος των ΕΚΑΜ στις φυλακές Αγίου Στεφάνου μετά το τριπλό φονικό

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πάτρα: Εφοδος των ΕΚΑΜ στις φυλακές Αγίου Στεφάνου μετά το τριπλό φονικό



Έφοδο στο σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου Πάτρας πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του...
PatrasTimes, ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ.

Στόχος τους ήταν να ελέγξουν τα κελιά κρατουμένων που είχαν ή έχουν διαπροσωπικές σχέσεις με άτομα που φέρονται να σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις τρεις δολοφονίες, Β. Σινούρη, Κ. Φράγγου και Π. Τσίρκα, που συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία αλλά και απασχόλησαν το πανελλήνιο.

Και αυτό γιατί οι πληροφορίες που έφθαναν για τις… διαθέσεις συγκεκριμένου κρατούμενου, φίλου του νεκρού Κώστα Φράγγου, ήταν πολλές και προβλημάτισαν αρκετά τις διωκτικές Αρχές αλλά και τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ο κρατούμενος αυτός, εμφανίζεται σύμφωνα με πηγές, ακόμη και μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (όπως το facebook) να «απειλούσε» μετά τη δολοφονία του πολύ στενού του φίλου Κώστα Φράγγου γράφοντας: «Μην ασχοληθεί κανείς, βγαίνω εγώ την ερχόμενη εβδομάδα και θα το τακτοποιήσω το θέμα». Ηδη πάντως ο λογαριασμός του στο fcb φαίνεται πως έχει απενεργοποιηθεί.

Αποτέλεσμα εκτός άλλων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatrasTimes, ήταν να θορυβηθούν οι Αρχές και τελικά να μην εξεταστεί και να μην γίνει αποδεκτό το αίτημά του για αποφυλάκιση, καθώς με τυχόν έξοδό του «φοβούνται» νέο κύκλο αίματος στην Πάτρα. Έτσι τουλάχιστον για ένα εξάμηνο ακόμα θα παραμένει έγκλειστος στο σωφρονιστικό καταστημα.

Ο νεαρός αυτός έχει προφυλακιστεί για διάφορες αξιόποινες πράξεις, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος υποδιοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και παλαιότερα για την καταδίκη του για την τέλεση κακουργηματικών πράξεων στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας (έχει αθωωθεί), αλλά και γενικότερα για επιθετική συμπεριφορά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του PatrasTimes, κατά την επιχείρηση της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας, ελέγχθηκε το κελί του νεαρού κρατουμένου καθώς και ενός ακόμη ατόμου. Τα ευρήματα ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.

patrastimes.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!