tromaktiko: ΑΔΩΝΙΣ: Εκλογές ούτε μία στο εκατομμύριο. Καμία κοινωνική έκρηξη δεν μπορεί να υπάρξει

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΔΩΝΙΣ: Εκλογές ούτε μία στο εκατομμύριο. Καμία κοινωνική έκρηξη δεν μπορεί να υπάρξει



"Όχι μόνο να ελεγχθούν αυτοί που είναι τώρα στην πολιτική αποστρατία, αλλά να προχωρήσει ο έλεγχος και σε όσους είναι στην πολιτική δράση...", δήλωσε...
ο Βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς σχετικά με τη δίκη Τσοχατζόπουλου, ο πρώην υφυπουργός δήλωσε: "Πιστεύω ότι πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη όλοι όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και όχι μόνο να ελεγχθούν αυτοί που είναι τώρα στην πολιτική αποστρατία, αλλά να προχωρήσει ο έλεγχος και σε όσους είναι στην πολιτική δράση".

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ενδεχόμενο εκλογών ή κοινωνική έκρηξης, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να πάμε σε εκλογές, ούτε μία στο εκατομμύριο. Καμία κοινωνική έκρηξη δεν μπορεί να υπάρξει. Εγώ έχω ζήσει την περίοδο και του πρώτου Μνημονίου, που ήμουν εισηγητής και του δεύτερου Μνημονίου, που ήμουν υφυπουργός και του τρίτου Μνημονίου, που ήμουν εισηγητής. Στο δεύτερο Μνημόνιο, για να φτάσω στη Βουλή, είχα πάρει την μηχανή μου, ήμουν με κράνος, δεν φόραγα γραβάτα, είχα παέι από το πλάι και γύρω - γύρω όλη η Αθήνα φλεγόταν. Στο τρίτο Μνημόνιο πήγα και πήρα και μία συνάδελφό μου Βουλευτή της Ν.Δ. και κατεβήκαμε με το αυτοκίνητο στη Βουλή χωρίς φρουρούς. Δεν έχει καμία σχέση. Αυτή τη στιγμή το κοινωνικό θερμόμετρο είναι πολύ πιο χαμηλά...

Άρα, όλα αυτά και φυσικά οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις, που έχουν δώσει πολιτική νομιμοποίηση στο Μνημόνιο πια, δεν είναι το Μνημόνιο που μας έβαλε ο Παπανδρέου χωρίς να μας ρωτήσει, είναι το Μνημόνιο το οποίο ψήφισε ο ελληνικός λαός, άρα λοιπόν νομίζω ότι, όχι, δεν θα υπάρξει περίπτωση κοινωνικής έκρηξης..."
http://www.e-volos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!