tromaktiko: Aίσιο τέλος στην περιπέτεια της κας Ουρανίας Στάη

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Aίσιο τέλος στην περιπέτεια της κας Ουρανίας Στάη



Η περιπέτεια της κας Ουρανίας Στάη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Στάη, η οποία εξαφανίσθηκε την 18/05/2013 από το...
Παγκράτι, στην Αθήνα, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 18/05/2013 από την οικία της στο Παγκράτι. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το πρωί της Κυριακής 26/05/2013, κλήση, για την ανεύρεσή της από γνωστή της που είδε το SILVER ALERT. Η 85χρονη, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!