tromaktiko: Παραλίες Πάτρας: Να μπει κανείς ή να μην μπει σε Δάφνες και Αγυιά;

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Παραλίες Πάτρας: Να μπει κανείς ή να μην μπει σε Δάφνες και Αγυιά;



Αγυιά και Καστελλόκαμπος, καθαρές (γενικά...) για τις τοπικές υπηρεσίες, πρωταθλήτριες, όμως, στην ακαταλληλότητα κατά το υπουργείο Περιβάλλοντος...

Και ο κοσμάκης, να βουτήξει; Και ποιες ώρες;

Κωμική αντίφαση ανάμεσα σε υπουργεία και υπηρεσίες, γύρω από την καταλληλότητα των ακτών βόρεια της Πάτρας, τις οποίες, όμως, επιλέγει το μαζικό κοινό που δεν έχει ευχέρεια μεγάλων μετακινήσεων. Φαίνεται ότι χρειάζονται συστηματικότερες μετρήσεις, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, γιατί οι πειρατές των λυμάτων καραδοκούν.

Επιφυλακτικοί εμφανίστηκαν οι αρμόδιοι της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Πατρέων στις μετρήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης Περιβάλλοντος που παρουσιάζουν τα θαλάσσια ύδατα στις παραλίες Πλάζ, Μποζαΐτικα και Δάφνες της Πάτρας ως ακατάλληλα για κολύμβηση, επικαλούμενες μετρήσεις τριετίας.

«Εδώ και χρόνια παρακολουθούμε την ποιότητα των θαλασσίων νερών στις παραλίες της Πάτρας και δεν έχει βρεθεί ακαταλληλότητα. Δεν γνωρίζουμε πώς προέκυψαν αυτά τα στοιχεία» παρατήρησε στην «Π» ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας, Θεόδωρος Λάμπος.

Σύμφωνοι, αλλά ο κόσμος πού να δώσει βάση;

pelop.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!