tromaktiko: Φ. Αλεξόπουλος: «Προετοιμάζεται «Οικονομική Καπήλευση» των Ανέργων από τις Τράπεζες , με την συνεργασία της Κυβέρνησης»

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Φ. Αλεξόπουλος: «Προετοιμάζεται «Οικονομική Καπήλευση» των Ανέργων από τις Τράπεζες , με την συνεργασία της Κυβέρνησης»



Ούτε να το σκέπτεστε Κύριοι Τραπεζίτες και Κυβερνώντες. Οι Τράπεζες που βούτηξαν τα λεφτά του Ελληνικού Λαού με τις τελευταίες ανακεφαλαιώσεις των τραπεζών που στοίχισαν στον ελληνικό Λαό 180 δις, οι τράπεζες ...
που βούτηξαν με πανωτόκια και παράνομα ψηλά επιτόκια την περιουσία των Ελλήνων πολιτών, άκουσον- άκουσον , έρχονται τώρα και προσπαθούν να μας πείσουν διαφημίζοντας ασύστολα ,ότι είναι υπέρ και στο πλευρό των ανέργων Νέων μας….!!!!

Διαφημίζουν την «πραμάτεια» τους , τα «Λάφυρα» από τον «πόλεμο» και μάλιστα έχουν το θράσος να νοικιάζουν την «Καταχεσμένη» γη (χωράφια-αγροτεμάχιαα ), κάνοντας λόγο μάλιστα σε ανακοινώσεις τους ότι θα «δοθούν δωρεάν» σε ανέργους συμπολίτες μας ώστε να ξεκινήσουν μια νέα αγροτική επιχείρηση ..

Σιγά μην το πιστέψουμε ότι οι Τραπεζίτες στην Ελλάδα θα κάνουν «δώρο» στους Ανέργους ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ .Απλά θα γίνει μια υπενοικίαση των χωραφιών…

Αφού μας τα βούτηξαν έρχονται τώρα να μας τα υπενοικιάσουν ….

Το καταλάβατε τι έγινε τα Τελευταία χρόνια στην Ελλάδα?

Εγώ Προσωπικά ρωτώ :

Γιατί αυτές οι Κινήσεις των Τραπεζών γίνονται κατόπιν των ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για χαράτσι στα αγροτεμάχια?

Μήπως Κυβέρνηση και Τραπεζίτες( ο μεν και ο δε) βρήκαν πως ο Μεν θα γλυτώσει από τα χαράτσια και τα ανεπιθύμητα αγροτεμάχια που έχει στο οικονομικό του χαρτοφυλάκιο και ο δε πως θα έχει έσοδα από την είσπραξη του Νέου Χαρατσιού στα Αγροτεμάχια ?

Επειδή το ενδιαφέρον των τραπεζών για την Ανεργία με βάζει σε «Πονηρές Σκέψεις» Ρωτώ:

Γιατί έκαναν χιλιάδες κατασχέσεις σε αγρότες για χρέη προς τις τράπεζες δημιουργώντας έτσι μια γενιά εξαθλιωμένων ανέργων αγροτών ?

Γιατί Προχώρησαν σε χιλιάδες κατασχέσεις αγροτεμαχίων αφήνοντας τα εδώ και μια δεκαετία «χέρσα καλλιεργειών» , αφού ενδιαφέρονται για την πρωτογενή παραγωγή της Χώρας ?

Αφού ενδιαφέρονται για την Νεολαία μας ,γιατί δεν χορηγούσαν το δικαίωμα, στους αγρότες οφειλέτες και την δυνατότητα μεταβίβασης των αγροτεμαχίων στα παιδιά τους με απώτερο σκοπό την πληρωμή σταδιακά των δανείων που οι γονείς τους είχαν προς τις τράπεζες?

Γιατί αυτές οι Προτάσεις έρχονται μετά τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για Χαράτσι στα Αγροτεμάχια?

Θεωρούν οι Οικονομικοί σύμβουλοι των Τραπεζών ότι ήρθε η Ώρα να τα «ξεφορτωθούν» ?

«Προετοιμάζεται Οικονομική Καπήλευση των Ανέργων από τις Τράπεζες με την συνεργασία της Κυβέρνησης» ?

Ούτε να το σκέπτεστε Κύριοι τραπεζίτες και Κυβερνώντες .
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!