tromaktiko: Πάτρα: Η Εισαγγελία Πατρών έδωσε την εντολή για την εκκένωση του χώρου του πρώην παραρτήματος

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Πάτρα: Η Εισαγγελία Πατρών έδωσε την εντολή για την εκκένωση του χώρου του πρώην παραρτήματος



Η Εισαγγελία Πατρών ανακινεί θέμα παραρτήματος στην Πάτρα, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος" ζητώντας από τις αρμόδιες...
αρχές να εκκενώσουν το χώρο που ως γνωστόν χρησιμοποιείται από ομάδες αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Κόσμου», από την Εισαγγελία της Πάτρας εστάλη προ μηνός το πρώτο σχετικό έγγραφο στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και συγκεκριμένα στο αρμόδιο τμήμα (Κρατική) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της πόλης. Μέσω αυτού, η Εισαγγελία έδινε εντολή προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εκκένωση του χώρου του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών επί της οδού Κορίνθου ώστε να πάψει η χρήση του χώρου από αντιεξουσιαστικές ομάδες και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη βελτίωση της εικόνα που σήμερα εμφανίζει το κτήριο.

Η άμεση ενέργεια από την πλευρά της Αστυνομίας ήταν να ενημερωθεί σχετικά ο Δήμος που είναι και ο φορέας – διαχειριστής του συγκεκριμένου ακινήτου. Αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών διαβίβασαν την Εισαγγελική εντολή, ζητώντας να υπάρξει συνεννόηση και να προσδιοριστεί χρονοδιάγραμμα για τις ανάλογες παρεμβάσεις.

Προφανώς λόγω του ότι πρόκειται για ένα ζήτημα ιδιαίτερα ευαίσθητο, που από πολλούς παρομοιάζεται με «βόμβα», η Ασφάλεια Πατρών δεν θέλησε να ακολουθήσει τακτική η οποία θα μπορούσε να πυροδοτήσει ξέσπασμα αντιδράσεων και να προκαλέσει αναταραχές εκ μέρους όσων αντιδρούν στο σχέδιο.

patrasnews.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!