tromaktiko: Χρώματα κι αρώματα ... από το πάρκο!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Χρώματα κι αρώματα ... από το πάρκο!



"Μαζεύει" Φύση ... για καιρό ο επισκέπτης της "πράσινης" έκθεσης που πραγματοποιείται από τις 16 Μαϊου στο πάρκο Γεωργιάδη, στην "καρδιά" του Ηρακλείου.

Και τί δε βρίσκει κανείς σε αυτή την έκθεση...! Ιδίως αν ενδιαφέρεται να ξεκινήσει το δικό του οικιακό λαχανόκηπο ή μια δοκιμαστική καλλιέργεια, η έκθεση Ανθοκομίας- Δενδροκομίας- Λαχανοκομίας- Βοτάνων και Έκθεση βιβλίου προσφέρει τα πάντα:

Από θεωρητική γνώση μέσω των βιβλίων που διατίθενται προς πώληση και φυτά για φύτευση ως και προτάσεις ... διακόσμησης, αφού δεν έλειπαν ... οι καλλιτεχνικές παρεμβάσεις στην παρουσίαση των φυτών!

Στο καταπράσινο Πάρκο Γεωργιάδη, που καθημερινά κατακλύζεται από νέους που απολαμβάνουν στιγμές σε μια όαση στο κέντρο της πόλης, συναντά κανείς γεωπόνους, παραγωγούς φυτών και ανθέων, φυσικών καλλυντικών και βοτάνων, παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, αλλά και ... καλλιτέχνες: χειροτέχνες που εκθέτουν και πωλούν τις δημιουργίες τους, αλλά και ένα μουσικό που με το λαούτο του έδινε μια νότα ... διαφορετική στο Κυριακάτικο μεσημέρι.

Η έκθεση συνεχίζεται ως τις 22 Μαϊου και λειτουργεί, από τις 10.00 το πρωί ως τις 22.00 το βράδυ και στόχο έχει την ανάδειξη της πλούσιας φυσικής κληρονομιάς του τόπου μας, αλλά και η στήριξη των τοπικών παραγωγών μας.




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!