tromaktiko: «Εγινα τέρας, γιατί με βίαζε ο θείος μου»

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

«Εγινα τέρας, γιατί με βίαζε ο θείος μου»



Πώς να εξηγήσει ένας άνθρωπος γιατί έγινε τέρας; Πώς να δικαιολογήσει τον πόνο και τη φρίκη που σκόρπισε σε άλλους ανθρώπους; Πώς να μιλήσει για το τέλος της λογικής και την...
αποθέωση του τρόμου;

Ο Ariel Castro, το τέρας του Κλίβελαντ, ανήκει πλέον στους ανθρώπους που σόκαραν την υφήλιο με τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλλε τις τρεις απαχθείσες κοπέλες και τα οποία δεν θα μπορούσε εύκολα να συλλάβει ανθρώπινος νους, πόσο μάλλον να υλοποιήσει ανθρώπινο χέρι...

Ο ίδιος λέει ότι φταίει το παρελθόν... Οι γονείς του τον κακοποιούσαν, ο θείος του τον βίαζε...

Ολα αυτά αναφέρονται στο σημείωμα αυτοκτονίας που είχε αφήσει στο σπίτι του (γραμμένο το 2004, σύμφωνα με πληροφορίες), στο οποίο ομολογεί όλα του τα εγκλήματα αλλά και τους λόγους που τον έσπρωξαν στη φρίκη.

Ο απαγωγέας ζητούσε αν πεθάνει να πάνε όλα του τα χρήματα στα τρία θύματά του, ενώ ζητούσε βοήθεια για να απαλλαγεί από τον εθισμό του στο σεξ.

Οι πληροφορίες για το σημείωμα του Castro αποκαλύφθηκαν μέσω Twitter από ρεπόρτερ του σταθμού 19 Action News που λέει ότι έχει αντίτυπό του.

Αποκαλύψεις σοκ βλέπουν το φως της δημοσιότητας και για την πρώην γυναίκα του Castro. Η Grimilda Figueroa έζησε «μαύρες» στιγμές στο πλάι του και η κακοποίηση που υπέστη οδήγησε στον θάνατό της, σύμφωνα με την αδερφή της. Η Grimilda ήταν γειτόνισσα του Castro και έτσι οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν. Στην αρχή η σχέση τους ήταν υγιής, προχώρησαν σε γάμο, αλλά τα προβλήματα άρχισαν όταν γεννήθηκε ο γιος τους Anthony. Ο Castro είχε τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή της: της έλεγε τι επιτρέπεται να φάει, δεν την άφηνε να έχει φίλους, ή να βγαίνει από το σπίτι. Την έκλεινε ακόμα και μέσα σε κουτιά για να την τιμωρήσει, ενώ την ανάγκαζε να φοράει μακριές φούστες και την απειλούσε συνεχώς ότι θα τη σκότωνε αν τον εγκατέλειπε. Μάλιστα την έδενε με αλυσίδες στο υπόγειο που αργότερα θα γινόταν το κολαστήριο των τριών γυναικών.

Η Grimilda τελικά πέθανε πέρσι λόγω τραυμάτων από την κακοποίηση που υπέστη από τον Ariel, όπως λέει η αδερφή της, καθώς συνεχώς της έσπαγε τη μύτη, τα δόντια, τα πλευρά, την ωμοπλάτη, ενώ είχε και αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

lamiastar.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!