tromaktiko: Πρόγνωση καιρού για Τρίτη

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Πρόγνωση καιρού για Τρίτη



Αστατο καιρό στο Αιγαίο και τα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας με βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τρίτη 14 Μαΐου 2013. Το βράδυ ο καιρός θα...
παρουσιάσει βελτίωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 25 στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις το πρωί στο Βορειοδυτικό Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι έως ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές περισσότερο έντονες στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως το πρωί, με βελτίωση από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, με εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά.

meteo.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!