tromaktiko: Τραβούν χειρόφρενο στη λιμουζίνα Χριστόφια

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τραβούν χειρόφρενο στη λιμουζίνα Χριστόφια



Στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής θα συζητηθεί επίσης η πρόταση νόμου των Οικολόγων για καθολική κατάργηση των προνομίων που απολαμβάνουν όλοι οι πρώην αξιωματούχοι.

Δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι οι Οικολόγοι έχουν στοχεύσει μόνο τον πρώην Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια, «ο οποίος βεβαίως ευθύνεται τα μάλα για τα βάσανα του κυπριακού λαού» είπε ο Γιώργος Περδίκης, προσθέτοντας πως «είναι αδιανόητο οι απλοί πολίτες να αναλαμβάνουν βαριά βάρη λόγω της οικονομικής κρίσης και οι αξιωματούχοι αυτού του κράτους, νυν και πρώην, να λαμβάνουν τέτοια υπερβολικά και προκλητικά προνόμια».

Εάν η Επιτροπή είναι θετική στο αίτημα των οικολόγων, τότε θα ανοίξει για τα καλά η συζήτηση και θα ακολουθήσουν ριζικές αλλαγές. Με αυτό το ενδεχόμενο, θα παγώσει και η απόκτηση της λιμουζίνας από τον κ.Χριστόφια.

alithia.com.cy
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!