tromaktiko: «Σε ρόλο ντεντέκτιβ οι συνταξιούχοι!»

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Σε ρόλο ντεντέκτιβ οι συνταξιούχοι!»



από το Γραφείο Τύπου
«Το ρόλο του ντεντέκτιβ καλούνται να παίξουν οι συνταξιούχοι προκειμένου να βρουν που είναι η σύνταξή τους!
Την στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι η κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας θα βελτιωθεί, χιλιάδες συνταξιούχοι βλέπουν κουτσουρεμένες τις συντάξεις τους, ενώ πολλοί περισσότεροι δεν τις πληρώθηκαν καν.

Η πολιτεία δεν έχει δώσει ακόμη μια ξεκάθαρη απάντηση για τους λόγους που έχουν οδηγήσει σε αυτό το αλαλούμ με αποτέλεσμα πλήθος σεναρίων να προστίθενται στην αβεβαιότητα για το μέλλον των ασφαλιστικών ταμείων και την απονομή των συντάξεων.

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι το κοινωνικό κράτος έχει καταρρεύσει και η κυβέρνηση προσπαθεί με ευχολόγια να αποδείξει τα αναπόδεικτα.

Δεν θα αργήσει η ημέρα που ο λαός δεν θα μπορεί να συνεχίσει πλέον με σκυμμένο το κεφάλι να «πληρώνει τα σπασμένα» και θα διεκδικήσει το μέλλον του ως ισότιμος Ευρωπαίος πολίτης.

Αυτό ας το λάβουν υπόψη τους οι ιθύνοντες, που ενώ μας μιλούν για μεγαλόπνοα σχέδια μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού, την ίδια στιγμή αποδεικνύονται ανεπαρκείς στο να προβλέψουν στοιχειωδώς και να προγραμματίσουν επαρκώς την μέγιστη υποχρέωση του κράτους προς μια ιδιαίτερα θιγόμενη και επιβαρυμένη κοινωνική ομάδα συμπολιτών μας».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!