tromaktiko: Τριανταεξάχρονος πήγε με το G3 για να εκφοβίσει τον πεθερό του

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τριανταεξάχρονος πήγε με το G3 για να εκφοβίσει τον πεθερό του



Στη σύλληψη ενός 36χρονου για παράνομη κατοχή και μεταφορά όπλου προχώρησε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο 36χρονος μετέβη κρατώντας ένα στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 στην οικία του όπου είχαν συγκεντρωθεί οι γονείς του, ο αδελφός του και ο πεθερός του με σκοπό την επίλυση διαφορών μεταξύ τους.

Και ενώ είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία, ο 36χρονος σε κάποια στιγμή έστρεψε το όπλο του κατά του πεθερού του, αλλά οι παρευρισκόμενοι κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και στη συνέχεια ο 36χρονος επιτέθηκε εναντίον του πεθερού του.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 36χρονο και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το τυφέκιο διέθετε τέσσερα αβολίδωτα φυσίγγια. Ο ίδιος 0 36χρονος δήλωσε ότι επιθυμούσε να εκφοβίσει τον πεθερό του.

Από έρευνα που διεξήχθη σε μηχανουργείο που διατηρούσε στη Λεμεσό διαπιστώθηκε ότι το G3 ήταν αυτό που ο ίδιος είχε χρεωμένο ως έφεδρος εθνοφρουρός.

philenews.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!