tromaktiko: Η εφαρμογή Viber διαθέσιμη και για Desktop

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η εφαρμογή Viber διαθέσιμη και για Desktop



Η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων Viber έκανε το άλμα από τα κινητά στους επιτραπέζιους υπολογιστές.
Η δωρεάν υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων και φωνής είναι πλέον διαθέσιμη για υπολογιστές PC και MAC, επιτρέποντας αδιάλειπτη συνδεσιμότητα ανάμεσα στους χρήστες κινητών και σταθερών υπολογιστών.

Η νέα αυτή κίνηση έρχεται τη στιγμή που το Viber έχει πλέον στο ενεργητικό του πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες με πρόσβαση από διάφορες πλατφόρμες, όπως Android, iOS, Windows Phone, και BlackBerry. To Viber Desktop τρέχει σε αρμονία με τις εκδόσεις κινητών, ολοκληρώνοντας την διαδικασία εγκατάστασης με χρήση του τηλεφωνικού σας αριθμού ως το αναγνωριστικό ID.

«Οι χρήστες περνούν ένα πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου τους στα κινητά τους,» δήλωσε ο CEO του Viber Talmon Marco. «Παρ’ όλα αυτά, ένα μεγάλο μέρος της χρήσης των κινητών γίνεται ενώ βρίσκονται στο σπίτι ή στο γραφείο, όπου έχουν σταθερούς υπολογιστές ή laptop δίπλα τους. Με το Viber Desktop, τους δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούν όποια συσκευή τους βολεύει. Μπορούν απρόσκοπτα να εναλλάσσουν τις συσκευές ενώ ανταλλάσσουν μηνύματα, ακόμη και να μεταφέρουν μια κλήση ανάμεσα σε κινητό και προσωπικό υπολογιστή.»

Η έκδοση για σταθερούς υπολογιστές δημιουργήθηκε από την αρχή, αλλά διατηρεί μερικά χαρακτηριστικά από την έκδοση κινητού, όπως την εύκολη ενεργοποίηση, απλά συμπληρώστε τον αριθμό του κινητού σας, βάλτε τον κωδικό που έχει στείλει το Viber μέσω SMS, και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση σε όλες τις επαφές σας, οι οποίες συγχρονίζονται μεταξύ των συσκευών.

Τα εισερχόμενα και απεσταλμένα μηνύματα εμφανίζονται σε όλες τις συσκευές σας, αλλά οι ειδοποιήσεις push εμφανίζονται μόνο στην συσκευή που χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή. Αν διαγράψετε μια συζήτηση σε μια συσκευή, τότε διαγράφεται αυτόματα και από όλες τις άλλες.

«Το Viber Desktop είναι η πρώτη εφαρμογή Viber που επιτρέπει την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, με αυτή τη δοκιμαστική λειτουργία, οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις βίντεο desktop to desktop» σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!