tromaktiko: Πάτρα: Να αποδοθούν ευθύνες ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για την υπεξαίρεση χρηματικού ποσού

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Να αποδοθούν ευθύνες ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για την υπεξαίρεση χρηματικού ποσού



Σάλος έχει προκληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία με αφορμή... την υπεξαίρεση χρηματικού ποσού ύψους 400.000 ευρώ από αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., υπεύθυνο στην οικονομική διαχείριση από το ταμείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Το ζήτημα απασχόλησε και την έκτακτη συνεδρίαση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας η οποία και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει και που απασχολεί την τοπική κοινή γνώμη και αφορά το έλλειμμα που φέρεται να υπάρχει στο ταμείο διαχείρισης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι για το όλο θέμα συνολικά θα πάρει θέση όταν περατωθεί ο έλεγχος που διεξάγεται από την αρμόδια Οικονομική Επιθεώρηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Οργανισμός της Ελληνικής Αστυνομίας διαθέτει όλους εκείνους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που μπορούν να ερευνήσουν σε βάθος τέτοιες υποθέσεις και εφόσον προκύπτουν ευθύνες αυτές να αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση».
patrastimes.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!