tromaktiko: Ηράκλειο: Στο «ψυγείο» οι ανάγκες - Δύο φορές θα πληρωθούν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ηράκλειο: Στο «ψυγείο» οι ανάγκες - Δύο φορές θα πληρωθούν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι



Στο "ψυγείο" θα πρέπει να βάλουν τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις των ίδιων και των οικογενειών τους οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι σε συγκεκριμένη εταιρεία που διαχειρίζεται... ξενοδοχεία, στην Κρήτη. 

Κι αυτό γιατί, όπως πληροφορήθηκαν από τη διοίκηση, φέτος, για τις υπηρεσίες τους θα πληρωθούν δύο φορές: τον Αύγουστο και με το κλείσιμο των ξενοδοχείων στο τέλος της σεζόν...

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων κι Επισιτισμού, Παναγιώτης Προύντζος, ο οποίος το πρωί βρέθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου συμμετέχοντας σε σύσκεψη με θέμα τα προβλήματα και τα εργασιακά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο του τουρισμού - επισιτισμού, κατήγγειλε τη μεγάλη αυτή εταιρεία, κάνοντας λόγο για ασυδοσία των εργοδοτών που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαθλιώσουν τους εργαζόμενους και να τους στερήσουν θέσεις εργασίας, βαπτίζοντας αλλοδαπούς ως μαθητευόμενους, με αναπόφευκτα αποτελέσματα στην απασχόληση.

"Πανηγυρίζουμε για τον αυξημένο αριθμό τουριστών στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν έχει κανένα αντίκτυπο στην απασχόληση" - τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
cretalive.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!