Στην επιστολή της, αναφέρει ότι αναλογιζόμενη την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κράτος, δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος που έχει για υπηρεσιακό αυτοκίνητο.
Αναφέροντας ότι από εδώ και πέρα θα διακινείται με το προσωπικό της αυτοκίνητο, ενημερώνει επίσης ότι δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος για δωρεάν καύσιμα.
Η απόφαση της κ.Σαββίδου, φαίνεται να ξάφνιασε αξιωματούχους του Υπουργείου, αφού με αυτή της την ενέργεια ίσως να δημιουργήσει προηγούμενο.
Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ.Χατζηχαμπής δήλωσε χθες ότι δεν θα κάνει χρήση υπηρεσιακού οχήματος. Επίσης σημειώνεται ότι από της αναλήψεως του Υπουργείο Εσωτερικών, ο κ.Σωκράτης Χάσικος διακινείται με δικό του αυτοκίνητο.

