tromaktiko: Ανησυχία των εργαζομένων στη ΣΕΚΑΠ για την έλευση Σαββίδη

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ανησυχία των εργαζομένων στη ΣΕΚΑΠ για την έλευση Σαββίδη



Μια μια δήλωση που διαταράσσει, το «βελούδινο» περιβάλλον μέσα στο οποίο κινήθηκε μέχρι σήμερα η υπόθεση της εξαγοράς της ΣΕΚΑΠ, ο Πρόεδρος του ...
Σωματείου Εργαζομένων Κώστας Γαβριηλίδης παρεμβαίνει στις πρόσφατες εξελίξεις.

Mιλώντας σε δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τρίτης ανέφερε ότι σε πρόσφατη συνάντηση που υπήρξε με τον ειδικό εκκαθαριστή της ΣΕΚΑΠ Ν. Μαράντο, υπήρξε υπαναχώρηση σε σχέση με τις δεσμεύσεις για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Όπως γνωστοποίησε μιλώντας στους εκπροσώπους των δύο σωματείων, δεν ισχύει κάποια δέσμευση γιαυτό, παροτι η ΣΕΚΕ το είχε θέσει ως όρο που εξασφαλίστηκε, κατά την πώληση του μεριδίου τους.

Σύμφωνα με την ειδικό εκκαθαριστή της ΑΤΕ, «η Ξάνθη αναμένεται ότι θα έχει ανάπτυξη το επόμενο διάστημα με την έλευση Σαββαίδη στη ΣΕΚΑΠ, η απασχόληση ενδεχομένως να αυξηθεί, αλλά δεν διασφαλίζονται οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας :

«Μιλούν για ανάπτυξη στο Νομο αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως θα γίνει αυτό με τις απολύσεις που σχεδιάζονται. Θέλουμε να διασφαλιστούν οι εργαζόμενοι. Αν υπήρξαν κάποια υψηλόμισθα στελέχη, αυτό δεν μας ενδιαφέρει, εμείς θέλουμε να συνεχίσουν να δουλεύουν αυτοί που εργάζονται στην παραγωγή» ανέφερε ο Κώστας Γαβριηλίδης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!