tromaktiko: Πάτρα: Συνολικά τριάντα άτομα επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο στην οδό Αράτου με τους τρεις τραυματίες

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πάτρα: Συνολικά τριάντα άτομα επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο στην οδό Αράτου με τους τρεις τραυματίες



Συνολικά από τριάντα άτομα με ξύλινα ρόπαλα και σιδερένια αντικείμενα δέχθηκαν χθες επίθεση τα πέντε άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο στην οδό Αράτου, λίγο μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης της... Χρυσής Αυγής για τους Κύπριους πεσόντες, στην πλατεία στο γήπεδο της Παναχαικής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Χθες (24-7-2013) και ώρα 21:15, στην Οδό Αράτου στην Πάτρα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε ημεδαποί (τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα) δυο εκ των οποίων φορούσαν διακριτικά πολιτικού κόμματος δέχθηκε επίθεση από τριάντα περίπου άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη και κουκούλες ενώ κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα και σιδερένια αντικείμενα.

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν τρεις επιβάτες του οχήματος οι οποίοι διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών και οι δυο εκ των οποίων παρέμειναν για νοσηλεία, ενώ παράλληλα προκλήθηκαν και σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα.

Από τις αστυνομικές αρχές ενεργήθηκαν 25 προσαγωγές ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών».

patrastimes.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!