tromaktiko: Απάντηση στον Βορίδη για τον Α. Παπανδρέου

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Απάντηση στον Βορίδη για τον Α. Παπανδρέου



Κύριε Βορίδη, μολονότι υπήρξα ιδεολογικός αντίπαλος του, είσαι μικρός στο ανάστημα για να απαξιώσεις το Μεγάλο ιστορικό ηγέτη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, την πολιτική αυθεντικότητα και... προσωπικότητα παγκοσμίου βεληνεκούς, που σφράγισε την πορεία της χώρας μας μετά το ΄81.

Ήταν αυτόφωτος, χαρισματικός και με πολλά προσόντα. Συμπλήρωσε την ελλιπή – μονοδιάστατη διακυβέρνηση της Ελλάδας του Κων/νου Καραμανλή, τον ξεπέρασε χάρη στην ευφυΐα και τις Ικανότητές του.

Αχίλλειος πτέρνα του ήταν ορισμένες αδυναμίες στο χαρακτήρα του΄ έφερε τα σπέρματα της επαναστατικότητας μέσα του, αλλά δεν μπόρεσε να τα καρποφορήσει, έκανε αλλαγές, αλλά δεν πραγματοποίησε την Αλλαγή στο σύστημα όπως ήθελε.

Οι διάδοχοι του Σημίτης, Παπανδρέου Γ. και Βενιζέλος δεν ολοκλήρωσαν το έργο του αλλοιώνοντας μάλιστα τη φυσιογνωμία και την ιδεολογική ταυτότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η τωρινή σύμπραξη με τη ΝΔ, τη δεξιά (του Σαμαρά) όπως έλεγε ο αείμνηστος ηγέτης του αποτελεί ιεροσυλία στο πρόσωπό του. Αυτά κάνεις Βενιζέλο και μιλάει ο ετερόφωτος Βορίδης.

Κύριε Βορίδη μη γίνεσαι κολαούζος του “γαλοζοπράσινου„ Σαμαρά, που έχασε τα αυγά και τα πασχάλια, αλλά μελέτησε την πολιτική του Α. Παπανδρέου σε περιόδους μεγάλων εθνικών κρίσεων και παρέπεμψε εκεί τον ανεπίδεκτο και ανίκανο αρχηγό σου για να βρει τη λύση σήμερα.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος Έλληνας
Μέλος Σ.Ε. Πιερίας
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!