tromaktiko: Κάτι τρέχει με την Ντόρα!

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Κάτι τρέχει με την Ντόρα!



του Σπύρου Ριζόπουλου
Όχι, με τον τίτλο δεν αναφέρομαι μόνον στο αυθόρμητο άγγιγμα του χεριού του Χρυσαυγίτη βουλευτή Παναγιώταρου σε Επιτροπή της Βουλής. Άλλωστε όπως η ίδια εξήγησε... στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter «είναι θέμα ευγένειας» να λες καλημέρα και σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Η Ντόρα Μπακογιάννη δείχνει το τελευταίο διάστημα ότι κάτι την απασχολεί και βρίσκεται σε μία αναζήτηση. Κατ” αρχήν διατυπώνει ενστάσεις για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου που εισάγεται σήμερα προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής. Φορολογικά και δημοτική αστυνομία βρίσκουν σε πολλά σημεία αντίθετη την πρώην δήμαρχο, όμως όλα αυτά δεν ταιριάζουν καθόλου με το μεταρρυθμιστικό της προφίλ. Χθες μάλιστα παρόντος του Κυριάκου Μητσοτάκη άνοιξε διάλογο με υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας που διαμαρτύρονταν έξω από τα γραφεία της ΝΔ λέγοντας ότι «τους περισσότερους από εσάς εγώ σάς πήρα και ξέρω πόσο αξίζετε».

Το θέμα είναι ότι η Ντόρα ασφυκτιά. Το κοινοβούλιο δεν την χωρά και η θέση του Έλληνα Επίτροπου στην Κομισιόν στην οποία θα μπορούσε να μεταπηδήσει θα ανοίξει έπειτα από ενάμιση χρόνο. Η Δαμανάκη διαμήνυσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και η Ντόρα δεν μπορεί να περιμένει.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι η πρώην υπουργός «ψάχνεται» για μία θέση σε διεθνή οργανισμό κατά προτίμηση ευρωπαϊκό για να αναλάβει σημαντικό πόστο. Μία θέση τύπου…Παπουτσή για την ακρίβεια. Το θέμα είναι εάν θα της την δώσει ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Βενιζέλος έστειλε τον Παπουτσή εκτός, ο Σαμαράς θα πράξει το ίδιο;
rizopoulospost.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!