tromaktiko: Ψηφίσματα κατά των απολύσεων επέδωσαν οι καθηγητές στα γραφεία των βουλευτών – Κλειστό βρήκαν το γραφείο του Λυκουρέντζου!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ψηφίσματα κατά των απολύσεων επέδωσαν οι καθηγητές στα γραφεία των βουλευτών – Κλειστό βρήκαν το γραφείο του Λυκουρέντζου!



Καθηγητές, μαζί με μαθητές, επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής τα γραφείων των τριών βουλευτών Αρκαδίας, στην Τρίπολη. Ξεκίνησαν από την Πλατεία Άρεως και στη συνέχεια πήγαν...
στο γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Λυκουρέντζου και του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριά. Κανείς από τους τρεις βουλευτές δεν ήταν στο γραφείο του… Μάλιστα στο γραφείο του Ανδρέα Λυκουρέντζου, δεν ήταν καν ανοιχτά τα γραφεία και οι καθηγητές θυροκόλλησαν το ψήφισμά τους…

Παρέδωσαν ψήφισμα το οποίο επέδωσαν στους εκπροσώπους των βουλευτών Αρκαδίας. Ζήτησαν να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο από κανέναν βουλευτή της περιοχής μας. Τόνισαν ότι προς το παρόν θα γίνουν 2.500 απολύσεις τον Ιούλιο, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια. «Όποιος βουλευτής ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, θα είναι ανεπιθύμητος από τους καθηγητές στην Αρκαδία» είπε ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας, Λάμπρος Αντωνάκος.

«Ο κάθε βουλευτής δεν εξελέγη από το λαό της Αρκαδίας, με την εξουσιοδότηση να απολύσει κόσμο. Δεν έχει τέτοια εντολή» τονίστηκε.

Στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Κουνέλης εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον αγώνα των καθηγητών και των εργαζομένων.

Το ψήφισμα που επιδόθηκε συνυπογράφτηκε και από την Ένωση Γονέων Μαθητών και Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής μας.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!