tromaktiko: Κλοπή πινακίδων σε Χανιώτη και Πιερία καταγγέλλουν τα Σκόπια

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Κλοπή πινακίδων σε Χανιώτη και Πιερία καταγγέλλουν τα Σκόπια



Για κλοπές πινακίδων αυτοκινήτων από την πΓΔΜ κατηγορεί την Ελλάδα η υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα.

Συγκεκριμένα, η κ. Γιανκούλοφσκα υποστηρίζει ότι από την αρχή της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα έχουν κλαπεί πινακίδες 25 οχημάτων από τα Σκόπια. Οι κλοπές πινακίδων, όπως επισημαίνει, συνέβησαν στη Χανιώτη της Χαλκιδικής και στους Νέους Πόρους Πιερίας.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων από τα Σκόπια δήλωσαν τις κλοπές αυτές στην Ελληνική Αστυνομία.

«Μέχρι σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση από τους Έλληνες συναδέλφους. Δεν διαθέτουμε πληροφορίες σχετικά με το αν κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις έχουν διαλευκανθεί» πρόσθεσε η κ. Γιανκούλοφσκα.

Η υπουργός Εσωτερικών των Σκοπίων αναφέρθηκε εκ νέου στο πρόβλημα της αυξημένης ροής παράνομων μεταναστών, οι οποίοι φθάνουν στα Σκόπια από την Ελλάδα και επανέλαβε την άποψη ότι η συνεργασία της χώρας της με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές για το θέμα αυτό είναι «ανεπαρκής», καθώς, όπως ισχυρίστηκε, δεν υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς για αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων.
parapolitika.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!