tromaktiko: Τι λένε οι ιατροδικαστές για τον θάνατο του 19χρονου

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Τι λένε οι ιατροδικαστές για τον θάνατο του 19χρονου



Από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στοπίσω μέρος του κεφαλιού, λόγω πτώσης, επήλθε ο θάνατος του 19χρονου Θανάση Καναούτη σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών, που φέρνει στο φως το "Βήμα"... Σύμφωνα με την έκθεση δεν είχε σημάδια στα πόδια από παγίδευση στην πόρτα.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το "Βήμα" για την έκθεση που υπογράφουν οι ιατροδικαστές Σουλτάνα Μαριανού καιΓιώργος Ντιλέρνιας, το σώμα του είχε μόνο ορισμένες εκχυμώσεις στον βραχίονα και "ερυθροειδείς εστίες" στην τραχηλική χώρα, καθώς και μία μικρή εκχύμωση στο μέτωπο.

Δεν έφερε ενδείξεις από άλλα χτυπήματα σε ζωτικά του σημεία. Οι ιατροδικαστές αναφέρουν πως ο θάνατος επήλθε από τηνεσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι.

Σημειώνεται ότι το παιδί έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μετά από επεισόδιο που είχε με 29χρονο ελεγκτή σε τρόλεϊ ενώ οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν πως "πήδηξε από το κινούμενο όχημα" χωρίς να αμφισβητούνται και διαρροές από την αστυνομία ανέφεραν πως "πιάστηκε το πόδι του στην πόρτα".

Οι πληροφορίες αυτές δεν φαίνονται να επιβεβαιώνονται.

Ο 29χρονος ελεγκτής και ο οδηγός του τρόλεϊ, απολογήθηκαν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Έκκληση στους μάρτυρες να φωτίσουν τον θάνατο του γιου του έκανε ο τραγικός πατέρας του παιδιού, στην κηδεία του, η οποία σημαδεύτηκε από επεισόδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βήματος, οι ιατροδικαστές επισημαίνουν πως δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν ο νεαρός δέχτηκε σπρώξιμο, καθώς αυτές οι ενέργειες δεν μπορούν να αποτυπωθούν στο σώμα αν δεν είναι εξαιρετικά βίαιες.

Σημειώνεται ότι το πόρισμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!