tromaktiko: 210 κιλά κάνναβης κατέσχεσαν οι Ρωσικές αρχές

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

210 κιλά κάνναβης κατέσχεσαν οι Ρωσικές αρχές



Τα ρωσικά όργανα δημοσίας τάξεως κατάσχεσαν 210 κιλά χασίς τα οποία μεταφέρονταν μέσα σε άνθη τα οποία έφεραν προς πώληση στην περιφέρεια της Μόσχας από τις Κάτω Χώρες. Όπως ενημέρωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό "Φωνή της Ρωσίας" στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας, το κόστος των ναρκωτικών αγγίζει 1 εκατ. ευρώ.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης της Ρωσικης Ομοσπονδιας διοργάνωσε επιχείρηση για την αντιμετώπιση δραστηριοτήτων μιας διεθνούς οργανωμένης εγκληματικής ομάδας η οποία ειδικευόταν στις προμήθειες από το εξωτερικό στο έδαφος της Ρωσικης Ομοσπονδιας των ναρκωτικών ουσιών σε εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος με σκοπό την περαιτέρω διάθεση τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διαπιστώθηκε ότι τον Αύγουστο του 2013 οι προμηθευτές ναρκωτικών σχεδίαζαν την παραλαβή μεγάλου φορτιού με ναρκωτικά το όποιο θα έφτανε στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Για το λόγο αυτό πάρθηκε απόφαση για σύλληψη ενός από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Υπηρεσίας, το πρόσωπο αυτό ήταν μέλος διεθνούς εγκληματικής ομάδας που τακτικά προμήθευε ναρκωτικά στη Ρωσία από άλλες χώρες.

Οι έμποροι ναρκωτικών χρησιμοποιούν μια σειρά από πονηρά τεχνάσματα για λαθρεμπόριο απαγορευμένων ουσιών, έτσι την προηγούμενη μέρα έγινε γνωστό για την κατάσχεση στην περιφέρεια τη Μόσχας πάνω από 10 τόνων παπαρούνας με οπιοειδή την οποία έφεραν στη Ρωσία μαζί με λάχανα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!