tromaktiko: Ποιος είναι ο 25χρονος που αναζητεί η Αστυνομία και στην Κρήτη!

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ποιος είναι ο 25χρονος που αναζητεί η Αστυνομία και στην Κρήτη!



Ο 25χρονος κρητικός που καταζητείται ήταν πρωταγωνιστής ενός αποτρόπαιου εγκλήματος που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Κρήτης. Ήταν Σεπτέμβριος του 2004 όταν μία 74χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη και βιασμένη στο σπίτι της, στην Γέργερη.

Δράστης του φρικτού εγκλήματος προέκυψε ότι ήταν ένας 16χρονος από παρακείμενο οικισμό. Την άτυχη γυναίκα βρήκε ημίγυμνη στο κρεβάτι ο αδελφός της.

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος πήρε προσεχτικά υλικό από τα νύχια του θύματος και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε DNA άλλου ατόμου. Οι Αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές υπόπτων που υποβλήθηκαν σε εξέταση DNA και τότε υπήρξε ταυτοποίηση με το δείγμα που είχε ληφθεί από τον 16χρονο. Αποτυπώματα του βρέθηκαν επίσης στο χώρο της κουζίνας και στην κρεβατοκάμαρα του θύματος.

Ο ιδιος ομολόγησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ανέφερε ότι πρώτα την στραγγάλισε και στην συνέχεια την βίασε. Επέστρεψε στο σπίτι του, έκανε μπάνιο και την επόμενη ημέρα πήγε κανονικά στην δουλειά του.

Στο δικαστήριο, παρά τα όσα είχε ομολογήσει προανακριτικά, αρνηθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι έχει πέσει θύμα πλεγκτάνης. Ο νεαρός καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών και οδηγήθηκε αρχικώς στις φυλακές Αυλώνος μέχρι την ενηλικίωση του και στην συνέχεια σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!