tromaktiko: Δεκάδες παραβάσεις και 3 συλλήψεις καταστηματαρχών στα ορεινά των Τρικάλων

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Δεκάδες παραβάσεις και 3 συλλήψεις καταστηματαρχών στα ορεινά των Τρικάλων



Σαρωτικούς ελέγχους πραγματοποίησαν χθες κλιμάκια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων στον ορεινό όγκο του Νομού Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr οι σαρωτικοί έλεγχοι στα καταστήματα υγειονομικού κυρίως ενδιαφέροντος έβγαλαν «λαβράκια».

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου συνελήφθηκε στην Διευρυμένη Κοινότητα Νεράιδας μια 32χρονη ιδιοκτήτρια καφενείου- ψητοπωλείου διότι λειτουργούσε το κατάστημα της χωρίς την απαραίτητη άδεια.

Επίσης συνελήφθησαν ένας 33χρονος από την Γεωργία ως προσωρινά υπεύθυνος καφενείου της ίδιας περιοχής διότι λειτουργούσε και αυτό χωρίς άδεια, όπως επίσης και μια 52χρονη από την Βουλγαρία ιδιοκτήτρια και αυτή καφενείου στην Νεράιδα καθώς και αυτή δεν είχε την προαπαιτούμενη άδεια λειτουργίας του καταστήματος της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν δεκάδες ακόμα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού σε ανάλογες επιχειρήσεις του ορεινού όγκου των Τρικάλων.

Επίσης η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων με το υπάρχον προσωπικό, βρίσκεται επί ποδός και λόγω της μετακίνησης μεγάλου πλήθους πολιτών στα ορεινά του Νομού όπου υπάρχουν πανηγύρια και φυσικά ετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, με αυξημένα μέτρα στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού.

Οι συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και αναμένεται σε λίγη ώρα να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Τρικάλων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!