tromaktiko: Εορτασμός της Θεοτόκου Παναγίας στο Δήμο Πεντέλης

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Εορτασμός της Θεοτόκου Παναγίας στο Δήμο Πεντέλης



Με κατάνυξη, εορτάστηκε και φέτος η Κοίμηση της Παναγίας Θεοτόκου, ή αλλιώς το “Πάσχα του Καλοκαιριού” στο Δήμο μας. Μαζί με πλήθος πιστών, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης με τους ...
Τοπικούς Αντιδημάρχους Πεντέλης κ. Ελευθέριο Κοντουλάκο και Μελισσίων κ. Βασίλειο Μπούρα, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Σάββα Βορέα, Παναγιώτη Γκατζόλη, Γεώργιο Χειλά, Κατερίνα Χριστοφιλοπούλου, Kων/νο ΜωραΪτη, την Πρόεδρο της Δ.Κ. Μελισσίων κα. Μαίρη Δούκα και την Τοπική Σύμβουλο κα. Εύη Ευαγγελίου, παρευρέθησαν στην ιστορική Μονή Πεντέλης, συμμετέχοντας στην περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας, χοροστατούντος του Ηγουμένου της Μονής Θεοφιλέστατου Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ.κ.Ιωάννη Σακελλαρίου.

Με ανάλογες τιμές εορτάστηκε η Παναγία Θεοτόκος και στο Ναό του Αγίου Γεωργίου Μορτερό, με τον Αντιδήμαρχο Πεντέλης κ. Λευτέρη Κοντουλάκο και τιμητικό άγημα Εθελοντών Πυροσβεστών του Κλιμακίου Πεντέλης.

Το μήνυμα της ζωής, της Κοίμησης και της Ανάστασης της Μητέρας όλων μας Παναγιάς, ας μας δώσει Ελπίδα και Δύναμη για ζωή, στη σημερινή κοινωνική μας παρακμή.

Χρόνια πολλά σε όλους και η Παναγιά μαζί μας!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!