tromaktiko: Παραλίγο "πόλεμος" με αθίγγανους στη Ρόδο

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Παραλίγο "πόλεμος" με αθίγγανους στη Ρόδο



Αυτόπτες και περαστικοί κυνήγησαν οδηγό που προκάλεσε τροχαίο και προσπάθησε να κρυφτεί στον καταυλισμό, με αποτέλεσμα να απειληθεί γενικευμένη σύρραξη...
Οπως γράφει η Ροδιακή, στις 8 περίπου το βράδυ της Κυριακής ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε αθίγγανος προκάλεσε τροχαίο, μόνο με υλικές ζημιές, στην οδό Δενδρινού, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Ο οδηγός διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη του άλλου οχήματος και αυτόπτες και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα φεύγοντας από το σημείο.

Διερχόμενα οχήματα που αντελήφθησαν το περιστατικό τον καταδίωξαν στην λεωφόρο Ρόδου - Καλλιθέας, ενώ ειδοποίησαν και την ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά, το όχημα που προκάλεσε το ατύχημα ακινητοποιήθηκε κοντά στα LIDL επί της Ρόδου - Καλλιθέας, λίγες δεκάδες μέτρα πριν από τον καταυλισμό. Ακολούθησε συμπλοκή, καθώς πολλοί προπηλάκισαν τον οδηγό του, σε βοήθειά του έσπευσαν άλλοι αθίγγανοι, ενώ στο σημείο έφτασε άμεσα και ομάδα δύο μηχανών της ΔΙΑΣ με τέσσερις αστυνομικούς.

Ο «δράστης» κατάφερε να διαφύγει στον καταυλισμό, αλλά οι αστυνομικοί βάσει των στοιχείων του αυτοκινήτου, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και σε βάρος του κίνησαν διαδικασία εντοπισμού και σύλληψης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!