tromaktiko: Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ και βουλευτή Επικρατείας, Σπύρου Λυκούδη, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ και βουλευτή Επικρατείας, Σπύρου Λυκούδη, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ



Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ και βουλευτή Επικρατείας, Σπύρου Λυκούδη, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου...

Για το «εμπάργκο» της ΔΗΜΑΡ στην Δημόσια Τηλεόραση

«Η δική μας Αριστερά δεν είναι η Αριστερά του εμπάργκο και των αποκλεισμών. Σεβόμαστε τους φορείς που εκπέμπουν και τους δημοσιογράφους που εργάζονται σε όλα τα μέσα.

Επειδή έχουμε καταθέσει ως Κοινοβουλευτική Ομάδα Πρόταση άρσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που καταργούσε την πρώην ΕΡΤ, αποφασίσαμε ότι είναι και νομικά σωστό και πολιτικά συνεπές, μέχρι τη συζήτηση της πρότασής μας στο ελληνικό κοινοβούλιο, να απέχουμε από τις συζητήσεις στη νέα Δημόσια Τηλεόραση. Αυτή είναι η απόφασή μας κι αυτήν την προσωρινότητα έχει.»

Για την ενδεχόμενη απεργία των εκπαιδευτικών

«Η ΔΗΜΑΡ ούτε δίνει γραμμή στο συνδικαλιστικό κίνημα ούτε δίνει συμβουλές. Αυτό που εμείς επιθυμούμε είναι η συνδικαλιστική ηγεσία των εκπαιδευτικών, μπροστά στην ενδεχόμενη απόφασή της για απεργία στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, να εκτιμήσει αν έχει την αποδοχή ή τουλάχιστον την ανοχή της κοινωνίας απέναντι σ΄αυτήν την απεργία.»

Για τις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα

«Η άποψή μου είναι ότι ο Γιώργος Καμίνης πρέπει να είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας και για την επόμενη θητεία, επιδιώκοντας το μεγαλύτερο δυνατό εύρος πολιτικής υποστήριξης στην υποψηφιότητά του.»

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!