tromaktiko: Ρελάνς Καμμένου με πρόσωπο-«φωτιά» για το δήμο της Αθήνας - Ποιός φαντάζει «καυτό φαβορί» για το χρίσμα

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ρελάνς Καμμένου με πρόσωπο-«φωτιά» για το δήμο της Αθήνας - Ποιός φαντάζει «καυτό φαβορί» για το χρίσμα



Σε σκληρό«πολιτικό πόκερ»εξελίσσεται η γνωστοποίηση των υποψηφιοτήτων στη μάχη για το δήμο της Αθήνας. Η συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές άναψε για τα καλά με την Χρυσή Αυγή να «κατεβάζει» στον στίβο των δημοτικών εκλογών τον Ηλία Κασιδιάρη, μιας και οι μετρήσεις που διενεργούνται τον φέρνουν ακόμη και στο δεύτερο γύρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SCOTTISH-THKAME, στη μάχη αυτή ο Πάνος Καμμένος όχι μόνο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά βγάζει «άσσο από το μανίκι» με γνωστό δημοσιογράφο, γέννημα θρέμμα δεξιό αλλά με υπερκομματικό προφίλ και ποσοστά δημοφιλίας στον κόσμο που «σπάνε τα κοντέρ». Ο λόγος για το πρόσωπο που έκανε τα «βαφτίσια» δίνοντας όνομα στο Κίνημα του Πάνου Καμμένου, τους Ανεξάρτητους Έλληνες : το Γιώργο Τράγκα!

Με αυτή την κίνηση «ματ» στην «πολιτική σκακιέρα» ο Πάνος Καμμένος επιχειρεί να «χτυπήσει» στην καρδιά της γαλάζιας παράταξης παίρνοντας μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων της στην κούρσα για το δήμο της Αθήνας. Παράλληλα ο Γιώργος Τράγκας «κουβαλάει στις πλάτες του» αρκετά χρόνια πολιτικής πείρας, διαθέτει έντονο αντιμνημονιακό προφίλ και γνωρίζει πολύ καλά τα μονοπάτια στην πολιτική.
Έτσι, όπως μας αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος, ο Γιώργος Τράγκας φαντάζει το αναμφισβήτο φαβορί για να πάρει κι επίσημα το χρίσμα για το δήμο Αθηναίων από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!