tromaktiko: Ηλεία: Στον Κορυδαλλό μάνα και κόρη που πέταξαν το νεογνό στα σκουπίδια! [video]

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ηλεία: Στον Κορυδαλλό μάνα και κόρη που πέταξαν το νεογνό στα σκουπίδια! [video]



Προφυλακιστέες με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκαν η 20χρονη μητέρα και 44χρονη γιαγιά που αποφάσισαν να...
τερματίσουν τη ζωή μιας αθώας ψυχής εν τη γενέσει της.

Έτσι, αμέσως μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Αμαλιάδας, οδηγούνται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μέσα από μαρτυρίες που έκαναν λόγο για δυσκολία στο περπάτημα, κατάφεραν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν την 20χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο του βρέφους που βρέθηκε νεκρό την περασμένη Δευτέρα σε χωματερή των Λεχαινών. (σχετικό ρεπορτάζ)

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τη 44χρονη μητέρα της 20χρονης, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η 20χρονη και η 44χρονη οδηγήθηκαν στον ανακριτή Αμαλιάδος, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκεύή, αντιμετωπίζοντας κατά περίπτωση τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παιδοκτονίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 20χρονη μητέρα του βρέφους μαζί με τη 44χρονη μητέρα της φέρεται να είχαν προαποφασίσει τη θανάτωση του βρέφους μόλις θα γεννιόταν, ώστε να αποκρύψουν το γεγονός από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ετσι, μόλις η 20χρονη γέννησε, πέταξαν το βρέφος σε κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, στο Νιοχώρι Ηλείας, με αποτέλεσμα η σορός του να καταλήξει στη χωματερή.

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξήγαγαν για να εντοπίσουν τους υπευθύνους του θανάτου του βρέφους, ζήτησαν να πληροφορηθούν από ποια χωριά είχε περάσει το απορριμματοφόρο πριν φθάσει στη χωματερή.

Σύντομα έφθασαν και στο Νιοχώρι, όπου από τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατέληξαν στα ίχνη της 20χρονης και της 44χρονης μητέρας της.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!