tromaktiko: Άγρια κόντρα Κεδίκογλου-Παφίλη για τον «902»

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Άγρια κόντρα Κεδίκογλου-Παφίλη για τον «902»



Ανταλλαγή πυρών μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θ. Παφίλη, χθες το βράδυ στη Βουλή, με επίκεντρο... την πώληση του "902".

Αφορμή αποτέλεσε η αιχμηρή αναφορά του κ. Κεδίκογλου στη μεταβίβαση του "902" μέσω offshore εταιρείας σε άγνωστο επιχειρηματία και το σχόλιό του ότι από θύμα του καπιταλισμού το ΚΚΕ έγινε θύτης.

Εξοργισμένος ο κ. Παφίλης επιτέθηκε με σφοδρότητα στον υφυπουργό, λέγοντάς του ότι ο "902" πουλήθηκε για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και τα ασφαλιστικά ταμεία και ότι δεν έχει δικαίωμα να πιάνει στο στόμα του το ΚΚΕ. "Είστε ο τελευταίος που θα μπορούσατε να μιλάτε για το κόμμα αυτό", του είπε, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε συνώνυμο της μίζας και της διαφθοράς: "Μιλάτε εσείς που έχετε συνδέσει το όνομά σας με τη διαφθορά και τη μίζα. Eχετε το θράσος να μιλάτε εσείς που τα μισά σας στελέχη θα πάνε στη φυλακή", συνέχισε ο κ. Παφίλης φανερά εκνευρισμένος από την τοποθέτηση του υφυπουργού Παιδείας, τον οποίο δεν δίστασε να αποκαλέσει "αισχρό και ανίκανο".

Ο υφυπουργός ανταπάντησε λέγοντας ότι "χρησιμοποιήσατε τις γκρίζες ώρες του καπιταλισμού για να πουλήσετε σε offshore την επιχείρησή σας" και κατέληξε λέγοντας: "Δεν έχετε πια το ηθικό πλεονέκτημα".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινός τόνισε πάντως ότι όσα είπε ο υφυπουργός είναι προσωπικές του απόψεις και δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ.
imerisia.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!