tromaktiko: Ξεκίνησε αστυνόμευση στο Κατάκολο - Αίσθηση ασφάλειας απο τους κατοίκους

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνησε αστυνόμευση στο Κατάκολο - Αίσθηση ασφάλειας απο τους κατοίκους



Ξεκίνησαν στο Κατάκολο οι πεζές περιπολίες απο αστυνομικούς και περιπολίες Ι.Χ.. Τις τελευταίες μέρες, έπειτα απο την προσπάθεια ληστείας σε κοσμηματοπωλείο της περιοχής, τα μέτρα προστασίας έχουν αυξηθεί.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας και νύχτας κινούνται περιπολικά στον κεντρικό δρόμο και στην μαρίνα του Κατακόλου ενώ πεζοί αστυνομικοί ελέγχουν τον κεντρικό δρόμο και τα στενά αυτών.

Έπειτα απο κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος στο Κατάκολο υπήρχε "κενό" στην προστασία των επιχειρήσεων αλλά και των τουριστών-επισκεπτών που συρρέουν κατά χιλιάδες στο Κατάκολο.

Οι κάτοικοι του Κατακόλου αλλά και οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων νιώθουν πιο ασφαλείς (καθώς τα παράπονα ήταν πάρα πολλά για την έλλειψη μέτρων), βλέποντας τις τελευταίες μέρες περιπολικά και πεζή περιπολία στο χώρο του Κατακόλου καθώς και πέρυσι και φέτος υπάρχουν κρούσματα ληστειών και φασαριών (έγινε πριν λίγες μέρες ένα περιστατικό). Βέβαια οι περιπολίες άρχισαν έπειτα απο αυτά τα κρούσματα αλλά είναι ένα βήμα για την ασφάλεια των κατοίκων και των τουριστών.

Το Κατάκολο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό λιμάνι-σταθμός για τον τουρισμό, την Ηλεία, την Αρχαία Ολυμπία και θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια και στην μετακίνηση-εξυπηρέτηση των τουριστών-επισκεπτών. Ένας τραυματισμός ή ταλαιπωρία επισκέπτη κατά την άφιξή και διαμονή του στο Κατάκολο αποτελεί δυσφήμηση για την περιοχή.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!