tromaktiko: Εκπτώσεις και μειώσεις στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου έφερε ο Σεπτέμβριος

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Εκπτώσεις και μειώσεις στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου έφερε ο Σεπτέμβριος



Με νέες τιμολογιακές πολιτικές και εκπτώσεις στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο αρκετές ασφαλιστικές εταιρίες στην προσπάθεια τους να διευρύνουν τα χαρτοφυλάκια τους και κατοχυρώσουν τα μερίδια τους στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Η προώθηση των νέων τιμολογιακών πολιτικών γίνεται κύρια από τα δίκτυα των πωλήσεων των συνεργατών τους και ποικίλουν με βάση την πολιτική της κάθε εταιρίας.

Η Groupama Φοίνιξ ανακοίνωσε πρόσφατα προς το δίκτυο των συνεργατών της ότι από τις αρχές του Σεπτεμβρίου εφαρμόζει εκπτώσεις στα καθαρά ασφάλιστρα της Αστικής Ευθύνης που ξεκινάνε από 10% στην Αθήνα και φθάνουν μέχρι και 19% ανάλογα τον κυβισμό του αυτοκινήτου .

Στην Κρήτη από 7% και φθάνουν μέχρι και 10% ανάλογα του κυβισμού, και σε λοιπές περιοχές από 10-15% ανάλογα με τον κυβισμό.

Επίσης η εταιρία τιμολογεί τα ασφάλιστρα στην περιοχή της Αττικής με βάση την περιοχή του ασφαλισμένου σύμφωνα με τον ταχυδρομικό κώδικα.

Η Εurolife Ασφαλιστική επίσης ανακοίνωσε στα δίκτυα της νέα τιμολογιακή πολιτική με μειώσεις τιμολογίου κατά 5% στην Θεσσαλονίκη στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης ενώ ενίσχυσε προγράμματά της με ασφαλιστικές καλύψεις , νομικής προστασίας , από ανασφάλιστο όχημα , και προσωπικού ατυχήματος.

Η Ιnteramerican για το μήνα Σεπτέμβριο προσφέρει μέσω του δικτύου των συνεργατών της το πρόγραμμα AUTO EXTRA με έκπτωση 10% για πάντα!

Το πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου AUTO EXTRA εξασφαλίζει εξαιρετικά πλεονεκτήματα: Πέρα από την κάλυψη της υποχρεωτικής αστικής ευθύνης απέναντι σε τρίτους, παρέχει κάλυψη του αυτοκινήτου για τις πιο συνήθεις περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρα, κ.λπ. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνει Οδική Βοήθεια INTERAMERICAN

Η ΑTE Ασφαλιστική λανσάρισε το καλοκαίρι πρόγραμμα διπλής ασφάλισης αυτοκινήτου με κατοικία ή επιχείρηση.

Επιπλέον, ασφαλιστικές όπως η Εθνική Ασφαλιστική , η Ιnternational Life , η Υδρόγειος Ασφαλιστική από τις αρχές του καλοκαιριού έχουν προχωρήσει σε αναπροσαρμογές προς τα κάτω των τιμολογίων τους για τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου . Ενώ κάποιες προσφέρουν και συνδυαστικές καλύψεις με ασφαλίσεις όπως η υγεία .

Στόχος των εταιριών, πέραν του ανταγωνισμού, είναι η διατήρηση των πελατών τους και γι αυτό σε αρκετές από τις προσφορές και παροχές επιβραβεύουν την συνέχεια του πελάτη και τις ανανεώσεις συμβολαίων.

asfalisinet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!