tromaktiko: Ανοίγουν νόμιμα από... τρίτους οι ταμειακές μηχανές στην Κρήτη!

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοίγουν νόμιμα από... τρίτους οι ταμειακές μηχανές στην Κρήτη!



Αρχισαν να εφαρμόζονται και στην Κρήτη οι νέες μέθοδοι του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα από τους οφειλέτες, με την μέθοδο των …επισκέψεων.

Οι αστυνομικοί συνοδεύουν τους δικαστικούς επιμελητές που έχουν εξουσιοδοτηθεί για το λόγο αυτό κι εκείνοι με τη σειρά τους ανοίγουν τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων και παίρνουν τα χρήματα που υπάρχουν, εάν υπάρχουν φυσικά.

Οι πρώτες εμφανίσεις της ΕΛ.ΑΣ και των δικαστικών επιμελητών για το Ηράκλειο ως «εισπρακτόρων» έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σε δύο επιχειρηματίες που χρωστούν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ο καθένας προς το ελληνικό Δημόσιο.

Η πρώτη επίσκεψη του αστυνομικού κλιμακίου έγινε σε γνωστή ταβέρνα σε παραθαλάσσια περιοχή ανατολικά του Ηρακλείου., ο ιδιοκτήτης της οποίας οφείλει προς το δημόσιο ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και η δικαστική επιμελήτρια άνοιξε την ταμειακή μηχανή και κατέσχεσε 1.500 ευρώ.

Η δεύτερη «έφοδος» έγινε σε γνωστό μπαρ της Χερσονήσου, όμως εκεί η ταμειακή περιείχε μόλις …43 ευρώ, τα οποία και πάλι κατασχέθηκαν.

cretalive.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!