tromaktiko: ΤΕΙ Πύργου: Εν αναμονή των ωρομίσθιων καθηγητών - «Καίει» το θέμα της σίτισης

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΙ Πύργου: Εν αναμονή των ωρομίσθιων καθηγητών - «Καίει» το θέμα της σίτισης



Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή η εξεταστική περίοδος του Σεπτεμβρίου για το ΤΕΙ Πληροφορικής και ΜΜΕ του Πύργου. Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινούν οι εγγραφές των φοιτητών στα εργαστηριακά μαθήματα.

Οι σπουδαστές του τμήματος βρίσκονται σε αναμονή της πρόσληψης ωρομίσθιων καθηγητών εντός της εβδομάδας, για να λειτουργήσει ομαλά και εύρυθμα το χειμερινό εξάμηνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, τα μαθήματα δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πριν τελειώσει ο Σεπτέμβριος,

Όσον αφορά το νέο τμήμα, συνεχίζονται οι εγγραφές και αυτήν την εβδομάδα, δίχως να έχει προκύψει κάτι νεότερο σχετικά με τη στελέχωση του τμήματος σε διδακτικό προσωπικό ή με τον οδηγό σπουδών.

Η σίτιση «καίει» τους σπουδαστές

Το μείζον ζήτημα της σίτισης απασχόλησε τους εκπροσώπους των φοιτητών στο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκλήθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Η λογική της λίστας με λίγους δικαιούχους δωρεάν σίτισης δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τη φοιτητική κοινότητα, για αυτό και τις επόμενες μέρες τα μέλη του ΔΣ θα συναντηθούν με τη διοίκηση του ΤΕΙ Πατρών. Όπως ανέφεραν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των φοιτητών στην εφ.Πατρίς «έχουν μείνει λίγοι φοιτητές πλέον στο ΤΕΙ, δεν υπάρχει λόγος να μη σιτίζονται όλοι. Δεν θα δεχθούμε να μείνεις κάποιος δίχως δικαίωμα δωρεάν σίτισης.

Καθολική καταδίκη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Ο Σύλλογος Σπουδαστών του ΤΕΙ εξέδωσε ανακοίνωση για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα

«Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εγκληματική επίθεση ομάδας τραμπούκων της Χρυσής Αυγής με κατάληξη τη στυγερή δολοφονία ενός νέου ανθρώπου. Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι πέρα και έξω από ιδεολογίες, κόμματα και πολιτικές πεποιθήσεις. Οφείλει πρώτη η κοινωνία να αποκηρύξει τα φαινόμενα βίας που καλλιεργούν το μίσος, το διχασμό και πληρώνεται με αίμα συνανθρώπων μας.

Εδώ και τώρα, βάζουμε τέλος στη βία και βγαίνουμε μπροστά ως νέοι άνθρωποι και φοιτητές για να διαφυλάξουμε την ενότητα, την κοινωνική συνοχή με αλληλοσεβασμό και αλληλεγγύη.Καλούμε όλη τη Σπουδαστική κοινότητα, να καταδικάσουν το γεγονός, καθώς και κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται και σε όποιον και αν στοχεύει.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΠΥΡΓΟΥ»

xespao.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!