tromaktiko: Συνελήφθησαν Πακιστανοί για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν Πακιστανοί για λαθρεμπόριο τσιγάρων



Τέσσερις Πακιστανοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία του λαθρεμπορίου τσιγάρων, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς συνέλαβαν... χθες το απόγευμα τους τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας 30, 31, 34 και 35 ετών.

Οπως έγινε γνωστό αρχικά εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ο 34χρονος, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ότι διακινεί λαθραία τσιγάρα στην πόλη του Κιλκίς. Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης το συγκεκριμένο άτομο συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σάκος και μία σακούλα, οι οποίες περιείχαν 343 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. 

Στη συνέχεια συνελήφθησαν οι υπόλοιποι τρείς υπήκοοι Πακιστάν στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες κούτες, που περιείχαν 998 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά δασμοί και φόροι. Συνολικά κατασχέθηκαν 1.341 πακέτα τσιγάρων, τα οποία απεστάλησαν στο Τελωνείο Θεσσαλονίκης για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.
agelioforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!