tromaktiko: Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων από την minoanDesign

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων από την minoanDesign



Αναλαμβάνουμε την κατασκευή στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας πάντοτε τελευταίες τεχνολογίες σχεδίασης και κατασκευής. Μια αξιόλογη ιστοσελίδα, είναι μια επένδυση και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την δύναμη του διαδικτύου και τις ευκαιρίες που υπάρχουν...Ο πρώτος μας στόχος είναι να σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που είναι φιλικές ως προς τις μηχανές αναζήτησης, παραμένοντας πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στις αλλαγές των αλγορίθμων των μηχανών αναζήτησης κρατώντας πάντα την ιστοσελίδας σας στην κορυφή.
Παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής και διαχείρισης social media profile & εφαρμογών, δημιουργούμε τη στρατηγική που υποστηρίζει το επιχειρηματικό σας σχέδιο, κατασκευάζουμε σελίδες στο Facebook και προωθούμε τις δραστηριότητες και τα προϊόντα σας στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο κόσμος του διαδικτύου προσφέρει για εταιρίες και ιδιώτες τεράστιες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Έχοντας ασχοληθεί με διαφορετικές δραστηριότητες στην εγχώρια αγορά και όχι μόνο, με απαιτητικούς πελάτες, είμαστε σε θέση να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@minoandesign.gr

Τηλ: +30 211 800 9060
Κιν: +30 694 22 74 140
Web: www.minoanDesign.gr
Email: info@minoanDesign.gr
Facebook: www.facebook.com/minoanDesign
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!