tromaktiko: Κασιδιάρης: Με δικό της ψηφοδέλτιο η Χρυσή Αυγή στη Στερεά.Το έγκλημα αντιμετωπίζεται με... [Video]

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Κασιδιάρης: Με δικό της ψηφοδέλτιο η Χρυσή Αυγή στη Στερεά.Το έγκλημα αντιμετωπίζεται με... [Video]



Την απόφαση της Χρυσής Αυγής να κατεβάσει δικό της ψηφοδέλτιο στην περιφέρεια Στερεάς ανακοίνωσε το απόγευμα ο...
εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης που βρέθηκε στην Λαμία με αφορμή εκδήλωση μνήμης στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών.

Επεσήμανε πως θα υπάρχει πλήρες ψηφοδέλτιο σε κάθε νομό, ικανό να διεκδικήσει την περιφέρεια.

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους δεν αναφέρθηκε σε ονόματα παρέπεμψε όπως στα στελέχη που έχει η Χρυσή Αυγή στη Στερεά όπως ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για το δήμο της Λαμίας δεν άνοιξε τα χαρτιά του, λέγοντας πως ακόμη δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνεργασία με άλλο κόμμα εκφράζοντας την άποψη πως η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει και θα πάρει τους μεγάλους δήμους της χώρας.

Αναφερόμενος στο νέο εκλογικό νόμο επεσήμανε πως θα δημιουργήσει μπάχαλο σε όλα τα δημοτικά συμβούλια και αποφασίστηκε για να δημιουργήσει προβλήματα στους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς τον υπάλληλο της Μέρκελ.

Σε τοπικό επίπεδο ο εκπρόσωπος του γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο θέμα της ΛΑΡΚΟ λέγοντας πως βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και πως η κυβέρνηση με σύστημα καταστρέφει την βιομηχανική παραγωγή της χώρας.

Επίσης σχολίασε τον μεγάλο αριθμό διοδίων στη Φθιώτιδα χαρακτηρίζοντας για μια ακόμη φορά εθνικό ντaβaτζή τον Μπόμπολα.

Σε ότι αφορά την εγκληματικότητα στάθηκε ιδιαίτερα στους παράνομους καταυλισμούς των ΡΟΜΑ και πρόσθεσε πως ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι ισχυρά κατασταλτικά μέτρα, μιλώντας για επανίδρυση της χωροφυλακής με πολεμική εκπαίδευση και στρατιωτικό οπλισμό.

lamiastar.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!