tromaktiko: Σε πλήρη εξέλιξη η ''ΤΑΜΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2013 ''... Έτοιμοι για Αντεπίθεση ανέφερε ο Επικεφαλής στον Α/ΓΕΣ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σε πλήρη εξέλιξη η ''ΤΑΜΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2013 ''... Έτοιμοι για Αντεπίθεση ανέφερε ο Επικεφαλής στον Α/ΓΕΣ



Στον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Τσέλιο Αθανάσιο που έφτασε στο νησί της Σαμοθράκης μετά από νυχτερινή περιοδεία στις Μονάδες ,ανέφερε πριν από λίγο ο επικεφαλής της '' ΤΑΜΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2013 ''...
''Είμαστε έτοιμοι για όλα Αρχηγέ ...Οπλίτες ,Εθνοφύλακες και Έφεδροι ''!

Ο Αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε για την επάνδρωση των Μονάδων με Εθνοφύλακες και Εφέδρους ενώ ζήτησε να μάθει την κατάσταση των Μονάδων από πλευράς οπλισμού και την επάρκεια των πυρομαχικών !

Όλες οι Μονάδες εκτέλεσαν βολές τις νυχτερινές ώρες ,ενώ περί την 16 : 30 τμήμα που αποτελείται από Επίλεκτους Σκοπευτές θα εξουδετερώσει την Ομάδα των Τούρκων Κομάντος που έπεσαν και δημιούργησαν προγεφύρωμα στο εσωτερικό του νησιού...σύμφωνα με το σενάριο της Ασκήσεως !

Ενώ ταυτόχρονα άλλο τμήμα από εφέδρους και εθνοφύλακες με επικεφαλής Αξιωματικό των Καταδρομών θα δημιουργήσουν ζώνες ρίψεων εφοδίων αλλά και υποδοχής αεραγήματος που έστειλε το ΓΕΕΘΑ.

Εν συνεχεία το βράδυ κατά την εκτέλεση της αντεπιθέσεως θα εκτελεστούν βολές με όλα τα όπλα που διαθέτει το νησί κατά μήκος των ακτών ,αλλά και νυχτερινούς βομβαρδισμούς από ιπτάμενα μέσα!!!

Θα φαίνονται οι λάμψεις και θα ακούγονται οι εκρήξεις από παντού ....Ανώτατος Αξιωματικός του Επιτελείου μας επισήμανε με νόημα διατηρώντας την ανωνυμία του!

Η άμυνα θα είναι επί των ακτών και η εντολή απλή και κατανοητή από όλους ...

''Πετάχτε τους στη θάλασσα...''
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!