tromaktiko: Έναρξη του προγράμματος Αντιφυματικού Εμβολιασμού του Δημοτικού Πολυιατρείου Αμαρουσίου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Έναρξη του προγράμματος Αντιφυματικού Εμβολιασμού του Δημοτικού Πολυιατρείου Αμαρουσίου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο



Στην έναρξη του προγράμματος Αντιφυματικού Εμβολιασμού του Δημοτικού Πολυιατρείου Αμαρουσίου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης.

Κοντά στους μικρούς μαθητές της Α’ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου από όπου ξεκίνησε το φετινό πρόγραμμα Αντιφυματικού Εμβολιασμού που υλοποιεί το Δημοτικό Πολυιατρείο στα δημόσια και σε ιδιωτικά Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο σχολείο, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνομίλησε με τα παιδάκια και τα ενθάρρυνε να μην φοβούνται τον εμβολιασμό εξηγώντας τους τα οφέλη για την Υγεία τους.

Τους εμβολιασμούς των περισσότερων από 30 παιδιών στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, πραγματοποίησε η παιδίατρος Κατερίνα Καρακοντίνου, με την παρουσία της υπεύθυνης του προγράμματος από το Δημοτικό Πολυιατρείο Καίτης Σεβαστή.

Οι εμβολιασμοί μετά το 7ο και 13ο Δημοτικό Σχολείο, όπου πραγματοποιήθηκαν κατά την πρώτη ημέρα του προγράμματος, θα συνεχιστούν στο 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου.

Το Δημοτικό Πολυιατρείο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, υλοποιεί το πρόγραμμα Αντιφυματικού Εμβολιασμού στο πλαίσιο της πολιτικής πρόληψης και προαγωγής της Υγείας του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α), που εφαρμόζεται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Το πρόγραμμα σε πρώτη φάση περιλαμβάνει εμβολιασμούς στα 15 δημόσια Δημοτικά Σχολεία της πόλης, και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013.

Σε δεύτερη φάση, από 2 Δεκεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου 2013, θα συνεχιστούν οι εμβολιασμοί και στα ιδιωτικά Δημοτικά Σχολεία του Αμαρουσίου «Ελληνική Παιδεία», «Εκπαιδευτήρια Δούκα» και την Ελληνογαλλική Σχολή «Ουρσουλίνες» και «Ελληνοαγγλική Αγωγή».

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 213 2031914.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!