tromaktiko: Απίστευτη εξέλιξη από κάψιμο καλαμιών στα Τρίκαλα που έβαλαν φωτιά σε κινούμενο όχημα με βαμβάκι

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτη εξέλιξη από κάψιμο καλαμιών στα Τρίκαλα που έβαλαν φωτιά σε κινούμενο όχημα με βαμβάκι



Απίστευτη τροπή πήρε σήμερα η καύση καλαμιών στην Περιφερειακή Οδό Τρικάλων πλησίον του ΤΕΦΑΑ.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr λίγο μετά την 1 σήμερα το μεσημέρι στον δρόμο κινούνταν τρακτέρ με ρυμουλκούμενη πλατφόρμα που οδηγούσε 37χρονος Τρικαλινός και μετέφερε για το εκκοκκιστήριο της ΕΑΣΤ στο Μεγαλοχώρι 4 τόνους βαμβάκι.

Κάποια στιγμή από την καύση των καλαμιών, υπήρξαν κομμάτια φλεγόμενα που εκτοξεύονταν στον αέρα και κάποιο από αυτά … «προσγειώθηκε» στο φορτίο με το βαμβάκι, βάζοντας σε αυτό φωτιά.

Ο 37χρονος, δεν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, αλλά το αντιλήφθησαν οι οδηγοί διερχόμενων από την οδό οχημάτων που με σήματα προειδοποιούσαν τον 37χρονο ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Όταν ο 37χρονος, σταμάτησε το όχημά του περίπου 200 μέτρα πιο κάτω και αντιλήφθηκε ότι υπάρχει η φωτιά, οδήγησε το όχημά του σε παράδρομο και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων που έσπευσε στο σημείο με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες που κατέσβησαν την φωτιά αλλά το βαμβάκι είχε ήδη γίνει …στάχτη, προκαλώντας την απόγνωση του 37χρονου που είδε την σοδειά του να καταστρέφεται με αυτόν τον απίστευτο τρόπο.

trikalanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!