tromaktiko: Απολογείται ένας από τους νταήδες που αναστάτωσαν το Ηράκλειο

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Απολογείται ένας από τους νταήδες που αναστάτωσαν το Ηράκλειο



Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 20χρονος νεαρός που εμπλέκεται στο επεισόδιο που αναστάτωσε το κέντρο του Ηρακλείου τα ξημερώματα... του περασμένου Σαββάτου. 

Ο 20χρονος νεαρός κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής ενώ μαζί με την παρέα του γύρναγε τα μπαρ του Ηρακλείου απειλώντας τους ιδιοκτήτες πως θα κάνουν γυαλιά καρφιά τα μαγαζιά αν δεν τους έδιναν τα χρήματα που ζητούσαν. Οι ίδιοι δεν δίστασαν να βγάλουν τα όπλα και να πυροβολίσουν μέσα σε μπαρ ενώ δεν σταμάτησαν ούτε και με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Ο εισαγγελέα άσκησε σε βάρος των δυο φίλων του 20χρονου - τον 28χρονο και τον 29χρονο - δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση καθώς προσπάθησαν να πυροβολήσουν κατά αστυνομικού αλλά ... ξέμειναν από σφαίρες αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αγνώστων για πυροβολισμούς σε βάρος των θαμώνων στο μπαρ. Ακόμα οι ίδιοι κατηγορούνται για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και απόπειρα εκβίασης και θα απολογηθούν την μεθαύριο Τετάρτη. Στον 20χρονο ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για αντίσταση κατά της αρχής.
prismanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!