tromaktiko: Σύσκεψη για την λειτουργία των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο δήμο Λαγκαδά

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Σύσκεψη για την λειτουργία των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης στο δήμο Λαγκαδά



Σε σύσκεψη για την λειτουργία των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης συμμετείχε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, έπειτα από πρόσκληση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων...
κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, παρουσία Δημάρχων, Αντιδημάρχων και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης που συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΕΕΤΑΑ, παρουσιάστηκαν δράσεις που μπορούν να αναλάβουν οι Δήμοι επ’ ωφελεία των δημοτών σε τομείς όπως η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα, η εκμάθηση ξένων γλωσσών, ο πολιτισμός, η γεωργία, το μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων, οι νέες τεχνολογίες, ο εθελοντισμός.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεοφάνης Παπάς, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Τουλίκας, ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης κ. Βεμνιαμίν Καρακωστάνογλου και ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λαγκαδά, έχει ήδη υποβάλει πρόταση, έχει ενταχθεί στα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης και το αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει η λειτουργία των ελεύθερων σεμιναρίων.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!