tromaktiko: Σφοδρή επίθεση Έμπερι σε Αλόνσο

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Σφοδρή επίθεση Έμπερι σε Αλόνσο



Τα ελαστικά και η διάρκεια ζωής τους μονοπώλησαν για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του 14ου γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Κορέας.



Ο Αλόνσο μετά τον αγώνα δήλωσε πως δεν μπορούσε να πιέσει με τα συγκεκριμένα ελαστικά, καθώς αυτό θα τα κατέστρεφε.

Ωστόσο, αυτά τα σχόλια φάνηκε πως ενόχλησαν τον αγωνιστικό διευθυντή της Pirelli, Πολ Έμπερι, ο οποίος έκανε την επίθεσή του στον Ισπανό πιλότο δηλώνοντας πως είναι απογοητευτικό για έναν πιλότο της κλάσης του Αλόνσο να κάνει τέτοια σχόλια, ενώ πρόσθεσε πως αν θέλει μπορεί να ρωτήσει τον Φέτελ για να μάθει πώς να διαχειρίζεται τα ελαστικά του.

«Σίγουρα ο Αλόνσο είναι ένας από τους κορυφαίους πιλότους της Formula 1, συνεπώς το να ακούμε τέτοια σχόλια μας προκαλεί απογοήτευση, δεν περιμένεις τέτοια συμπεριφορά από ένα πρωταθλητή. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον συμβουλέψω να ρωτήσει τον μελλοντικό τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή πώς να παίρνει το μέγιστο από τα ελαστικά του», δήλωσε ο Έμπερι.

Ωστόσο, ο Αλόνσο δεν ήταν ο μοναδικός πιλότος που είχε παράπονα από τα ελαστικά της Pirelli με τον Γουέμπερ να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του, αλλά και τον Πέρες να βλέπει το ελαστικό του να κλατάρει κατά τη διάρκεια του αγώνα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!