tromaktiko: Μύρισε καμένο λάστιχο όλη η Μυτιλήνη…

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Μύρισε καμένο λάστιχο όλη η Μυτιλήνη…



Πάνω από 1.000 θεατές παρακολούθησαν το 1ο Drift Show & Time Attack το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης.



Θεατές κάθε ηλικίας κατέκλυσαν κάθε άκρη του εμπορικού λιμανιού με σκοπό να παρακολουθήσουν τα αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα να καίνε τα ελαστικά τους.

Στην κυριολεξία τα... «έλιωσαν», τα «έσπασαν» και... αποθεώθηκαν!
Λάστιχα που διαλυμένα έφευγαν στον... αέρα, μπαντιλίκια σε κάθε δευτερόλεπτο, γκαζιές, ροδιές, καπνός και αδρεναλίνη στο "κόκκινο"! Όλα αυτά στους σούπερ στην θεαματική επίδειξη δεξιοτήτων Drift που προσέφεραν την Κυριακή το απόγευμα οδηγοί από όλη την Ελλάδα στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης.

Το event έλαβε χώρα στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης, κάτω από την αυστηρή επιτήρηση και τα μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί από το Λιμεναρχείο και ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει, έφυγε «χορτασμένος» μετά από ένα εντυπωσιακό τρίωρο σόου!
Ο παλμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτύπησε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 στο Εμπορικό Λιμάνι Μυτιλήνης, όπου η Αγωνιστική Λέσχη Μυτιλήνης σε συνεργασία με την RACEMANIA.gr και υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ διοργάνωσαν το 1ο Drift Show &Time Attack… Μετά από την μεγάλη επιτυχία του 1ου Drift Show & Time Attack οι διοργανωτές έδωσαν ραντεβού και για του χρόνου…

Οι πύλες του Εμπορικού Λιμανιού Μυτιλήνης άνοιξαν στις 17:00 και πραγματικά γύρω από την πίστα αλλά και πάνω στον καταπέλτη του φορτηγού πλοίου Πελαγίτης δεν έπεφτε καρφίτσα από τους διψασμένους θεατές της Λέσβου που δεν είχαν την δυνατότητα μέχρι χτες να παρακολουθήσουν τέτοιο event στο νησί.
Δείτε μερικές φωτογραφίες και ένα εντυπωσιακό 20 λεπτών βίντεο.










lesvospost.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!