tromaktiko: Τέλεια μάσκα προσώπου για φθινοπωρινή αναζωογόνηση

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τέλεια μάσκα προσώπου για φθινοπωρινή αναζωογόνηση



Φτιάξε μόνη σου μια φανταστική αναζωογονητική μάσκα για σφριγηλό πρόσωπο με αμυγδαλέλαιο και φρούτα.



Θα χρειαστείς:

1/2 ντομάτα
1 κ.σ. αμυγδαλέλαιο
1/2 ροδάκινο
1/4 μήλο
και 1/4 ενός φλιτζανιού του καφέ γάλα

Πώς θα το φτιάξεις

Πάρε το μήλο και το ροδάκινο και ξεκινήσε να τα ξεφλουδίζεις, στη συνέχεια στύψε τα στον αποχυμωτή. Ο χυμός που έχει βγει από τα φρούτα είναι η βάση της κρέμας. Σε ένα κατσαρολάκι ρίξε το χυμό μαζί με το γάλα και το αμυγδαλέλαιο και αφήσε τα να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Με το που πάρουν τη πρώτη βράση ξεκινήσε να ανακατεύεις συνεχώς μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Μόλις το μίγμα γίνει παχύρευστο αφαιρέσε το από τη φωτιά αφήστε το να κρυώσει, με το που κρυώσει η κρέμα σου είναι έτοιμη.

Η συγκεκριμένη κρέμα διατηρείται για περίπου μια εβδομάδα σε δροσερό περιβάλλον. Μπορείς αν θέλεις να τη χρησιμοποιείς και 3 φορές την εβδομάδα. Κάνε ένα απαλό πίλινγκ στο πρόσωπο σου και στη συνέχεια βάλε τη κρέμα για περίπου 20 λεπτά. Μετά τα 20 λεπτά ξέβγαλε καλά το πρόσωπο σου και μέσα σε μια εβδομάδα θα μπορέσεις να δεις μεγάλη αλλαγή.

Είναι μία μάσκα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω των φρούτων που περιέχει. Ακόμα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο, φώσφορο, ασβέστιο λόγω του γάλακτος και λιπαρά οξέα από το αμυγδαλέλαιο που βοηθούν την επιδερμίδα να αναζωογονηθεί.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!