tromaktiko: Συνελήφθη ο γιος του προέδρου της Παραγουάης

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη ο γιος του προέδρου της Παραγουάης



Ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου της Παραγουάης Horacio Cartes συνελήφθη στο Μαϊάμι έξω από το... πολυτελέστατο διαμέρισμα της οικογένειάς του, μετά από μια βραδιά γεμάτη αλκοόλ!

Η αστυνομία κλήθηκε στο συγκρότημα κατοικιών St Regis Bal Harbour τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Juan Pablo Cartes έκανε πάρτι και συνελήφθη επειδή... έδωσε μπουνιά σε έναν από τους καλεσμένους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Miami Herald ο Cartes τσακώθηκε με κάποιον από τους καλεσμένους και φώναξε την ασφάλεια στο διαμέρισμα για να τον απομακρύνει, ενώ λίγο μετά του έδωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο στο λόμπι του κτιρίου.

«Ζητώ συγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Ήταν μια κακή στιγμή, παρότι δεν έφταιγα. Ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Δε θα ήθελα να πω περισσότερα» δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα.

Ο νεαρός Cartes βγήκε με εγγύηση αφού πέρασε λίγη ώρα στη φυλακή.

«Η οικογένεια Cartes αποδοκιμάζει το περιστατικό και ελπίζει να ξεκαθαριστεί σύντομα βάσει των νόμων που ισχύουν σε εκείνη τη χώρα» ανέφερε η κυβέρνηση της Παραγουάης, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ipparaguay.

Ο Cartes σπουδάζει Αγγλική Φιλολογία στο Κολλέγιο Miami Dade. Το διαμέρισμα στο οποίο μένει αξίζει 2,8 εκατομμύρια δολάρια και ανήκει στην αδερφή του προέδρου της χώρας, Sarah Cartes.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!