tromaktiko: Χρέος του πολιτικού η υπεράσπιση της πατρίδας και της κοινωνίας

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Χρέος του πολιτικού η υπεράσπιση της πατρίδας και της κοινωνίας



του Παναγιώτη Τσολάκη
Όσο παραμένω στο χώρο της πολιτικής, έχω το χρέος έναντι του εαυτού μου και των πολιτών να καταθέτω δημόσια τις απόψεις μου και τα σχόλια μου, για όσα λέγονται και γίνονται από... τους πολιτικούς και επηρεάζουν τις ζωές των ανθρώπων.

Διάβασα τις δηλώσεις του συμπατριώτη μου βουλευτή, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Καμένος στην εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ.

Καμία κουβέντα, κανένα σχόλιο, καμία αναφορά στην τοποθέτηση ότι η ΔΕΗ, τα νερά, πρέπει να είναι στον έλεγχο του κράτους, δεν πρέπει να αποκρατικοποιηθούν.

Επί αυτού σιγή ιχθύος. Και μπορεί να ήμουν μικρός τότε και να μην τα έζησα, αλλά οι μεγαλύτεροι ξέρουν ότι ο βουλευτής αυτός, δήμαρχος Κοζάνης τότε, γύριζε στις πύλες των Σταθμών, σε περιόδους απεργίας, ως υπερασπιστής της δημόσιας ΔΕΗ δηλώνοντας επαναστατικά κάτι αντίστοιχο με το «όσο υπάρχει ΠΑΣΟΚ ο δρόμος για την δραχμή είναι κλειστός», όσο δηλαδή υπάρχει ΠΑΣΟΚ ο δρόμος για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ παραμένει κλειστός.

Η ιστορία όμως απέδειξε δυστυχώς ότι όσο υπάρχει, αυτό το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ, με αυτούς τους ανθρώπους στην ηγεσία του, (είτε από μόνο του είτε σε συνεργασία με την μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία) τα πάντα μπορεί να συμβούν!

Τσιμουδιά για την καταγγελία ότι ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που δήλωνε ότι οι λογαριασμοί των χρημάτων στην περίπτωση Τσοχατζόπουλου ήταν αριθμοί τηλεφώνων!

Σήμερα είναι φυλακή. Πως λέγεται ο συγκαλύπτων αυτού που «μιζάρεται», όταν μάλιστα αυτός ο πολιτικός ήταν επί δεκαετίες ο Νο 2 του ΠΑΣΟΚ! Ας δώσει ο ίδιος τον χαρακτηρισμό!

Καμία αναφορά για το ένα εκατομμύριο μάρκα που μπήκαν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ κατά δήλωση Τσουκάτου (που πήγαν, χάθηκαν, σαν τα στικάκια;). Καμία αναφορά για Μαντέλη, Παπαντωνίου – Παπακωνσταντίνου, πρωτοκλασάτα στελέχη του Σημίτη!

Καμία αναφορά για όσα φαιδρά λέει κατά καιρούς ο Πάγκαλος (ίσως τον καταδιώκει το φάντασμα που λέγεται Οτσαλάν)!

Καμία αναφορά σε όσα τους καταλογίζουν οι ιδεολόγοι του παλαιού ΠΑΣΟΚ, ότι έγιναν συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας!

Στην περιοχή που πολιτεύομαι δεν υπάρχει ίχνος ανθρώπου, (και δεν θα υπάρξει) που να συμμετέχει στα δρώμενα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και να έχει ιδέες και πράξεις «χρυσαυγιτών».

Απεναντίας ο αναφερόμενος βουλευτής στηρίζει μια κυβέρνηση που έχει στις τάξεις του και μάλιστα σε θέσεις υπουργικές, ανθρώπους με τέτοιες ρίζες, καταβολές αλλά και πράξεων στο παρελθόν τους.

Η περιοχή μου ονομάζονταν από την αρχαιότητα Άνω Μακεδονία. Ακόμα και αυτήν την ονομασία την διαπραγματεύονται με το κράτος των Σκοπίων, που η εθνότητά του εμφανίστηκε στη βαλκάνια περιοχή τουλάχιστον 800 χρόνια αργότερα από τους Μακεδόνες κατοίκους.

Αν η υπεράσπιση αυτού του ονόματος είναι ακραία θέση, Εθνικιστική ή όπως αλλιώς την χαρακτηρίζουν, ας χαρακτηριστώ κι εγώ.

Υ.Γ Ας διαβάσουν οι καταγγελλόμενοι καταγγέλτες το άρθρο του γερόλυκου δημοσιογράφου και έλληνα πατριώτη Πασαλάρη. Θα διδαχτούν πολλά. Απλά εγώ θα έβαζα στο άρθρο ως υστερόγραφο: «Να συμπράξουν όλοι πλην εκείνων που ήδη συμμάχησαν και στηρίζουν τον οικονομικό κατακτητή»

Προφανώς το υστερόγραφο του Πασαλάρη είναι το υπονοούμενο «Μετανοείτε»

Αλήθεια η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ή στους δανειστές της!!!!

Καλό θέμα για έκθεση για να δούνε τα πολιτικά κόμματα και τις απόψεις των παιδιών και των εφήβων. Εκεί θα μιλήσει η Ελλάδα και όχι οι δημοσκόποι και οι καιροσκόποι!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!